8 Mart 2015 Pazar

Umys Ev Hanımlarına Müjde Verdi

Araştırmalarım sonucu Umys hakkında bazı haber sitelerinde ev hanımlarına müjde başlıklı yazılar okudum. Bu yazılar Umys ile ilgili yazılardı. Bu makalemde bu yazılara değinmek istiyorum. Umys.org yani Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi ile, tüm ev hanımlarına bir ek gelir müjdesi geldi. Umys sayesinde tüm ev hanımları aile bütçesine katkı sağlayabilecekler, umys davet linki kullanıp üye olan ev hanımları, başka arkadaşlarını bu sisteme davet ederek kazanç sağlayabilecekler. Ev hanımları için bulunmaz bir ek gelir kaynağı yaratmayı amaçlayan umys, bunu tüm yurda yaymayı planlıyor.

 Umys.org ile ilgili sürekli olumlu yorumlar duyduğumuz ev hanımları, ek gelir el etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

 Umys sisteme girerken yoğunluktan şikayet eden ev hanımları, aslında bu şikayetin olumlu olduğunu düşünüyorlar, çünkü sistem o kadar yoğun çalışıyor ve o kadar çok üyesi var ki bu bazen girişlerde yavaşlamaya sebep verebiliyor. Umys nin kurucusu Serdar Çorbacı için de teşekkürlerini ileten ev hanımları, kazançlarının daha bol olması için her gün yeni umys üyeleri yapmaya devam ediyorlar

 Eğer sizler de bu oluşumda yerinizi almak istiyorsanız aşağıdaki davet linkine tıklayıp üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle ev hanımları için oturdukları yerden gelir elde etmenin güzelliğini yaşamak bu olsa gerek.

Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi sayesinde düzenli bir gelire sahip olmayı düşünen ev hanımları, sürekli kendi aralarında yaptıkları Gün etkinliklerini bitirip, umys sistemine başladıklarını dile getiriyorlar. Zaten bu da online gün projesi tarzında bir iş.

Çünkü verilen 55 lira daha önce üye olmuş yani sisteme dahil olmuş olan insanlar arasında paylaştırılıyor. Bence bu sistem ev hanımları arasında hızla yayılacak. Özellikle insanımız para biriktirme ve tasarruf yapma konusunda baya istekli. Umys ise işte tam da bunu sağlıyor. Bugünlük bu kadar, bir daha ki makalem de görüşmek dileğiyle..

Üye olmak için tıklayın (ücretsiz)>> http://umys.org/?ref=umysdavetiyesi

1 yorum:

  1. Umys sistemine üye olmak için tıklayın >> http://umys.org/?ref=umysdavetiyesi

    YanıtlaSil