9 Mart 2015 Pazartesi

Umys Nedir?

Merhabalar Umys hakkında makalelerime devam ediyorum.
               Umys hakkında yaptığım araştırmalar sonucunda umys.org resmi web sitesinde umys'nin ne olduğu hakkında bir yazı okumuştum. Onu da sizlerle paylaşayım. Yazı da aynen şunu diyor. Umys.org 3 Ocak 2013 tarihinde kurulmuştur. Umys.org sistemi çok basit, sade, anlatılması ve anlaşılması son derece kolay bir mantığı ile herkesi cezbetmektedir.
              Umys.org bir Network Marketing sistemidir. Davetiyeli üyelik sistemine göre çalışır. Network Marketing esas olarak para kazanılması en kolay yöntem olduğundan insanların ek gelir elde edebilecekleri en iyi yöntemdir. Umys.org 12 yıllık bir Network Marketing tecrübe ve deneyimine sahip olan Serdar Çorbacı tarafından kurulmuştur.
             Serdar Çorbacı Nisan 2014 ile Temmuz 2014 tarihleri arasında 3 ay boyunca Gümrük, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettişleri tarafından denetime tabi tutulmuştur. Bu denetim sonucunda vergi mükellefi olmaması eksiklik görülmüştür. Serdar Çorbacı 3 Aralık 2014 tarihinden itibaren yasal yükümlülüklerini yerine getirerek bir şahıs şirketi kurarak faaliyetini kanunlara uygun bir şekilde sürdürmektedir. Vergi Mükellefidir.
              Vergi kimlik bilgileri İletişim sayfasında gösterilmektedir. Umys.org sistemine katılan üyeler tamamen kendi kişisel çaba ve gayretleri karşılığında kendilerinden itibaren başlayan kurdukları gruptan web sitemizin ana sayfasında anlatıldığı şekilde gelir elde ederler. Dünyada Network Marketing sistemlerinde çalışan kişilerin adeta baş belası olan ve şirket kazanç planlarında standart olarak bulunan Kariyer Basamakları, Umys.org sisteminde YOKTUR.
               Her üye hesabındaki parasını hiç bir şart yada koşul olmadan alma hakkına sahiptir. Umys.org sistemindeki bu özellik nedeniyle sistemin kurucusu Serdar Çorbacı'ya bir çok tebrik ve teşekkür gelmektedir. Umys.org sorunsuz ve mükemmel çalışan bir sistem alt yapısına sahiptir.
Umys hakkında yapılan bu açıklamadan şunu öğrendim, yöneticisi olan Serdar ÇORBACI daha önce de bazı network marketing işleri yapmış, bu konuda tecrübeli. Umys sistemini ise ustalık işi olarak görüyor. Ki gerçekten de öyle, çünkü bu sistemin aynısı şuan Goldline adı altında Rusyada faaliyet gösteriyor ve her saniye tüm dünyadan üyeler kabul ediyor.. Şimdilik makaleme burada son veriyorum, bir daha ki makalemde görüşmek üzere.. Umys Ücretsiz Yeni Hesap Açmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder